Categoria: Educatiu

Projecte LECXIT amb la Fundació Iluro

Descripció de l’activitat: Es cerquen persones voluntàries per acompanyar a infants a millorar la comprensió lectora. El projecte Lexcit treballa per parelles formades per un adult i un infant, on comparteixen 1 hora de lectura a la setmana a través de llibres i materials diversos. Visualitza el vídeo resum del projecte aquí Llegir més

Expert/a en primers auxilis per a realitzar sessions pràctiques

Descripció de l’activitat: L’Associació Salesians Sant Jordi cerca persones amb coneixements de primer auxilis per a fer un curs per a nois i noies entre 14 i 16 anys. L’objectiu és apropar i donar a conèixer quins són els passos a seguir davant d’una emergència tant a nivell individual com en equip.  Les sessions es podrien fer en grups reduïts o amb el conjunt dels 25 alumnes, en funció de la prioritat de la persona voluntària.

Llegir més

Voluntariat al Centre Obert de Salesians Sant Jordi: professors d’informàtica

Descripció de l’activitat: Acollim voluntàries i voluntaris, majors d’edat, que vulguin col·laborar com a professors d’informàtica per a nois i noies entre 6 i 16 anys. Donar coneixements d’informàtica bàsica als nostres usuaris en petits grups: word, power point, excel, connexió a Internet i xarxes socials, compte de correu electrònic, etc.

Llegir més