Categoria: Notícies

Informació sobre la convocatòria de subvencions per a entitats de l’Ajuntament de Mataró

A partir del 26 de març i fins al 16 d’abril les entitats inscrites en el Registre Municipal d’Entitats podran presentar el seu projecte a la convocatòria de subvencions en els àmbits de l’atenció social, gent gran, salut pública, igualtat, joventut, ensenyament, convivència, cultura i esports que complementin o supleixin els serveis de competència municipal en aquests àmbits, o siguin d’interès públic local.

Llegir més

Trobada per programar el Maig Intercultural 2018

El dia 21 de març a les 18 h al Centre Cívic Espai Gatassa diverses entitats vinculades a la Comissió de Convivència del Consell de Solidaritat, Cooperació i Convivència es trobaran per parlar de la programació del Maig Intercultural 2018.  L’objectiu és fer accions que mostrin les diferents cultures de la ciutat i tota la seva potencialitat així i com promoure la interculturalitat, que té a veure amb: Drets culturals col·lectius, dret a la convivència, reconeixement de la diversitat, relacions positives, igualtat de drets i no discriminació, participació diversa… Llegir més

Què cal saber per penjar imatges de menors a les xarxes socials?

Us proposem 9 recomanacions per penjar fotos i vídeos de menors a internet de manera responsable, tot respectant els seus drets d’imatge. Es poden penjar fotos dels nens i nenes de la nostra entitat a un perfil personal d’Instagram o Facebook, Twitter, Flickr, etc.? Com heu de procedir si una família no ha signat el permís d’imatge o no cedeix els drets? El següent llistat respon aquestes preguntes o d’altres de semblants relacionades amb els drets d’imatge. Llegir més

Vols participar a la Mostra d’Entitats 2018?

La Mostra que es realitzarà el dissabte 2 de juny ofereix un espai a les entitats per donar-vos a conèixer entre la ciutadania, i informar sobre les activitats que realitzeu, com col·laborar o fer-se soci de l’entitat… Al mateix temps és un espai per promoure el treball en xarxa entre les entitats, intercanviar informació i establir connexions.

Inscripcions: Us informem que el període d’inscripcions finalitzarà el dia 3 d’abril. Podeu realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç.

Llegir més

Noves crides de voluntariat

Vols realitzar voluntariat en alguna entitat de la ciutat? Vols formar part de nous projectes o realitzar noves activitats? Diverses entitats de la ciutat us ofereixen l’oportunitat de participar en projectes de voluntariat que tenen actius en aquests moments.

Consulta les crides de voluntariat distribuides per àmbits que té actualment el Punt del Voluntariat: Llegir més

Taller d’eines de gestió en línia i treball en xarxa. Inscripcions obertes

Dates: 12 i 14 de març  Horari: de 19 a 21 h | Inscripcions fins al 9 de març.

Utilitzes eines de gestió online per treballar amb els membres de la teva entitat? Vols millora la gestió? Aquest taller t’interessa! L’objectiu del taller és conèixer noves maneres i eines per a facilitar el treball intern entre els diversos membres de la junta. El taller ens ajudarà a reconèixer les característiques i avantatges del treball en xarxa. Així com conèixer eines i aplicacions al núvol per al treball entre tots els membres.

Llegir més