Categoria: Notícies

Divendres 14 de juliol, darrer dia per a donar suports a les propostes dels Pressupostos Participatius

La fase de suports a les propostes presentades per la ciutadania als Pressupostos Participatius arriba avui, divendres, a la fase final.

Aquesta fase ens permetrà conèixer quines són les 10 propostes de la ciutadania que han obtingut més de 125 suports i que passaran a la fase de validació tècnica. Recordeu que disposeu de 5 suports per distribuir entre aquelles propostes que considereu més interessants. És important tenir en compte que no és necessari donar suport a les propostes presentades en els Consells Municipals i tampoc a les propostes ja descartades.

En aquest enllaç podreu accedir directament a les propostes de la ciutadania: ow.ly/umru30daQJd i donar els vostres suports fins avui divendres 14 de juliol a mitjanit. Per a fer-ho caldrà que abans us hagueu donat d’alta a la plataforma.

La Xarxa de Biblioteques de Mataró i la Fundació Hospital busquen voluntariat per la tercera edició del projecte LECXIT

La Xarxa de Biblioteques de Mataró i la Fundació Hospital han iniciat la campanya de recerca de voluntariat per la tercera edició del projecte LECXIT, lectura per a l’èxit educatiu. Aquesta campanya va adreçada a totes les persones que vulguin encomanar el gust per a la lectura a un infant.

Durant la passada edició van participar 42 voluntaris i 30 alumnes de les escoles Camí del Mig, Germanes Bertomeu i Rocafonda Llegir més