FENT XARXA MATARÓ: Jornada per a entitats

Fent Xarxa Mataró és una jornada que neix amb la voluntat que les entitats de la ciutat pugueu compartir experiències a través d’una pràctica col·laborativa.

  Coneix noves entitats
  Digues quina formació t’agradaria rebre
  Comparteix idees i propostes
  Banc de recursos
  Coneix bones pràctiques que funcionen en altres entitats
  Proposa nous recursos

La jornada que es realitzarà el dia 1 de juny de 2019 a les 9.30 h al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça Miquel Biada, 5), es realitzarà a partir dels següents àmbits:

COMPARTIM CONEIXEMENT: Activitat on les entitats podreu construir, compartir, i crear coneixements relacionats amb la formació que s’ofereix des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats.

COMPARTIM RECURSOS:  Activitat orientada a crear un espai d’intercanvi de recursos entre entitats. L’objectiu d’aquest intercanvi és que tots aquests recursos s’organitzin en un format concret i que les entitats, davant d’una necessitat concreta, pugueu accedir a aquesta xarxa de recursos compartits.

COMPARTIM BONES PRÀCTIQUES: Activitat dirigida a trobar un espai d’intercanvi per tal que les entitats pugueu compartir aquelles experiències d’èxit o bones pràctiques, que heu realitzat. Es tracta de crear un espai d’intercanvi d’idees i solucions, que les entitats heu pogut anat construint davant de les dificultats que heu anat trobant.

Tots aquells que hi vulgueu participar us podeu inscriure a través del formulari: https://forms.gle/qJrjaz4hALJw9jAT9

Per a més informació truca al 937582668 o bé envia un correu a participacio@ajmataro.cat