Formació. Eines comunicatives per a la difusió de la nostra entitat

L’objectiu de la formació és ajudar-vos a comunicar millor el que feu des de la vostra entitat, a través de diferents plataformes i canals que teniu al vostre abast. Aquest mes de maig es realitzaran 3 sessions, on cada entitat es pot apuntar a les 3 sessions o a la/les que més li interessi.

Sessió 1. Estratègies de comunicació per donar a conèixer la nostra entitat

Sessió dimarts 14/05/19. Coneixerem les diferents plataformes i canals al nostre abast per donar a conèixer les activitats que realitzem a l’entitat: Mitjans de Comunicació existents a la ciutat, ús del Portal d’Entitats i Agenda, i enviaments de correus electrònics o butlletins amb el programa gratuït Mailchimp.

Sessió 2. Xarxes socials per a entitats

Sessió dimarts 21/05/19. Aprofundirem en l’ús professional de les xarxes socials, Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

Sessió 3. Com realitzar un bon disseny de cartells?

Sessió dimarts 28/05/19. Ens centrarem en com fer un bon disseny de cartell per a la nostra entitat a través de les plantilles del Fem Mataró! També aprendrem a utilitzar el programa de disseny online gratuït Canva per fer les nostres creacions.

Aquesta formació està adreçada als membres de les entitats sense ànim de lucre registrades a Mataró, especialment als membres que s’encarreguen dels temes de comunicació.

Realitza la teva inscripció aquí

Consulta el programa aquí