Eines comunicatives per a la difusió de la nostra entitat

L’Agència de suport i serveis a les entitats, de l’Ajuntament de Mataró, organitza un seguit de 3 sessions formatives que ens ajudaran a comunicar millor el que fem des de la nostra entitat.

SESSIÓ 1. ESTRATÈGIES DE COMUNICACIÓ PER DONAR A CONÈIXER LA NOSTRA ENTITAT

Sessió dimarts 14/05/19. Coneixerem les diferents plataformes i canals al nostre abast per donar a conèixer les activitats que realitzem a l’entitat: Mitjans de Comunicació existents a la ciutat, ús del Portal d’Entitats i Agenda, i enviaments de correus electrònics o butlletins amb el programa gratuït Mailchimp.

SESSIÓ 2. XARXES SOCIALS PER A ENTITATS

Sessió dimarts 21/05/19. Aprofundirem en l’ús professional de les xarxes socials, Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

SESSIÓ 3. COM REALITZAR UN BON DISSENY DE CARTELLS?

Sessió dimarts 28/05/19. Ens centrarem en com fer un bon disseny de cartell per a la nostra entitat a través de les plantilles del Fem Mataró! També aprendrem a utilitzar el programa de disseny online gratuït Canva per fer les nostres creacions.

Aquesta formació està adreçada als membres de les entitats sense ànim de lucre registrades a Mataró, especialment als membres que s'encarreguen dels temes de comunicació.

 Lloc: Centre Cívic Pla d'en Boet. c. Juan Sebastián Elcano, 6. Mataró.

 Data sessió 1: dimarts 14 de maig de 2019.

 Data sessió  2: dimarts 21 de maig de 2019.

 Data sessió 3: dimarts 28 de maig de 2019.

 Horari: de 19 a 20.30 h.

Durada: 1.30 h cada sessió.

Per a més informació dirigiu-vos a l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats participacio@ajmataro.cat o al telèfon 93 758 26 68.