La Mostra d’Entitats celebra la VII edició amb gran èxit de participació

Més de 80 entitats van participar el dissabte 2 de juny a la VII Mostra d’Entitats de Mataró que es va celebrar durant tot el dia a la plaça de Santa Anna. Al llarg de la jornada, es van poder visitar els diferents estands de les entitats, gaudir dels espectacles a l’escenari i participar en els diferents jocs i tallers que hi havia programats.

Aquesta edició de la Mostra va comptar amb milers de visitants, fet que posiciona aquest esdeveniment de caràcter bianual com un referent a la ciutat perquè les entitats mataronines mostrin la seva activitat associativa a la ciutadania. En aquesta línia, les entitats participants valoren positivament el fet de participar a la Mostra ja que els permet donar-se a conèixer i interactuar amb entitats d’altres àmbits, ja que al llarg de l’any no disposen de temps o espais idonis per a fer-ho.

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, encarregada de l’organització i coordinació de la Mostra, valora molt positivament l’edició d’enguany i emplaça les entitats de Mataró a la propera edició, que se celebrarà d’aquí dos anys.