Ensenyem al món com es viuen les activitats de les associacions a Mataró!

El concurs s’impulsa per donar més visibilitat a tota la feina que fan associacions i col·lectius a Mataró.

Les fotografies han d’il·lustrar les tasques de les associacions i col•lectius de la ciutat, ja siguin actes que les entitats organitzen o que hi participen. A més a més, poden retratar esdeveniments realitzats a Mataró o esdeveniments celebrats a fora de la ciutat. En aquest cas, cal que a la fotografia quedi reflectit l’origen mataroní de l’associació. L’únic que heu de fer és etiquetar les vostres fotos amb l’etiqueta #junyassociatiu2017 i mencionar @junyassociatiu.

Les fotografies que mostrin el funcionament intern de les entitats hauran d’anar acompanyades de l’etiqueta #participomataro2017 i mencionar @junyassociatiu.

 

Categories i premis

  • MILLOR FOTOGRAFIA QUE REFLECTEIXI L'ACTIVITAT DE LES ASSOCIACIONS DE MATARÓ#junyassociatiu2017

La fotografia ha d’estar feta des del perfil d’Instagram d’una entitat i anar acompanyada de #junyassociatiu2017. Premi de 100€.

  • MILLOR FOTOGRAFIA QUE REFLECTEIXI L'ACTIVITAT DE LES ASSOCIACIONS DE MATARÓ#junyassociatiu2017

La fotografia ha d’estar feta per una persona a títol individual i anar acompanyada de #junyassociatiu2017. Premi de 100€.

  • MILLOR FOTOGRAFIA QUE REFLECTEIXI EL FUNCIONAMENT INTERN DE LES ENTITATS#participomataro2017

La fotografia ha d’estar feta per una persona a títol individual o des del perfil d’Instagram d’una entitat i anar acompanyada de #participomataro2017. Premi de 100€.

 

  • FOTOGRAFIA MÉS VOTADA PEL JURAT POPULAR.

Fotografia que tingui més vots emesos i més “m’agrada”. Premi de 100€.

Dates

Les fotografies es poden penjar des del dia 1 fins al dia 30 de juny de 2017, tot i que no és obligatori que estiguin realitzades durant el mes de juny. No s'acceptaran fotografies etiquetades fora de les dates establertes.

Jurat

  • Un fotògraf professional.
  • Una persona vinculada al món de la fotografia.
  • Un membre del Grup de Foto Havana.

Exposició i entrega de premis

Entre totes les fotos rebudes, el jurat seleccionarà 25 imatges que seran exposades d’octubre a novembre als centres cívics i finalment s’escolliran les imatges guanyadores.

L'entrega de premis es realitzarà el dijous 30 de novembre a partir de les 20 h en el marc de la Festa del Voluntariat. La festa es realitzarà al Casal l'Aliança, c. Bonaire 25.

Ho promou

Grup de foto Havana, Grup promotor del Juny Associatiu i Ajuntament de Mataró.