S’obren les inscripcions al voluntariat de Les Santes 2018

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró inicia una campanya de captació de persones voluntàries per garantir el bon funcionament de la Festa Major de Les Santes, col·laborant amb diverses tasques de suport en una vintena d’actes.

La implicació voluntària ha estat històricament clau en la recuperació i creixement de Les Santes, i ha contribuït a convertir-la en una referència cultural i patrimonial. Per això enguany es torna a donar la possibilitat de viure des de dins aquesta experiència única en actes com el Desvetllament Bellugós, els Requisits o la Crida, entre molts d’altres. Les persones menors d’edat també poden fer voluntariat en alguns actes i tasques, si bé fins als 11 anys s’ha de realitzar acompanyat.

Us animem a viure aquesta experiència única des de dins, com a voluntaris i voluntàries de Les Santes. Us podeu inscriure en aquest formulari, on també podeu indicar el tipus d’actes i de tasques que preferiu, i intentarem ajustar-nos-hi al màxim:

Inscripcions persones majors d’edat: https://goo.gl/xz2Tsx
Inscripcions persones menors d’edat:: https://goo.gl/Rd3SRD

Les persones voluntàries inscrites hauran d’assistir a una reunió informativa el 17 de juliol, a les 20h, al Centre Cívic Cabot i Barbà (Plaça Miquel Biada, 5, 08301 Mataró).

Més informació al web de Cultura: http://culturamataro.cat/ca/article/sobren-les-inscripcions-al-voluntariat-de-les-santes-2018-11129